Aanbod

JETCAR Expressdienst heeft een oplossing voor al uw transportproblemen.

JETCAR Expressdienst heeft een heel uitgebreid gamma voertuigen. We beschikken over verschillende types bestelwagens, vrachtwagens en trailers. Daarnaast hebben we ook verschillende startplaatsen, waardoor we uw goederen steeds snel kunnen laden en de transportprijs zo laag mogelijk kunnen houden.

JETCAR Expressdienst is gespecialiseerd in expresszendingen. Dit zijn zendingen waarbij de goederen (al dan niet gevarengoederen) onmiddellijk, zonder tussenstop, van punt A naar punt B gebracht worden.

JETCAR Expressdienst is echter meer dan dat. We beschikken over onze eigen veiligheidsadviseurs waardoor u ook met uw ADR-transporten bij ons terecht kan. We hebben magazijnen ter beschikking waardoor we kunnen zorgen voor opslag en overslag van uw goederen.

Al deze mogelijkheden maken JETCAR Expressdienst uitermate flexibel, waardoor we steeds een transportoplossing op maat hebben voor u.

JETCAR Expressdienst maakt gebruik van verschillende startplaatsen, verspreid over heel Vlaanderen. Dit heeft verschillende voordelen voor u. Allereerst kunnen we een aantrekkelijk tarief voor u berekenen en daarnaast kunnen we ook een snelle pick-up garanderen.

Eens de goederen geladen zijn, wordt er rechtstreeks naar de bestemmeling gereden. Hierdoor kunnen we een snelle en accurate levering garanderen in heel Europa. Ook zendingen buiten de Europese Unie zijn geen probleem. We kunnen voor u, indien gewenst, alle douaneformaliteiten regelen. U kan natuurlijk ook zelf voor de nodige documenten zorgen, zodat wij enkel nog de goederen moeten vertollen.

Eens op weg, laat ons Track and trace systeem het onze dispatch toe om uw goederen op de voet te volgen, waardoor u steeds weet waar uw goederen zich bevinden.

Ook na de levering maakt JETCAR Expressdienst u het leven makkelijker. Onmiddellijk na de levering mag u een E-mail van ons verwachten waarin de levering bevestigd wordt. U kan zelf beslissen welke informatie deze mail bevat, zo kan U zelf de levering bij uw klanten bevestigen.

De Belgische en internationale wetgeving aangaande deze hekele materie wordt steeds strikter, waardoor het voor u steeds moeilijker wordt om deze transporten zelf te organiseren. Daarom heeft Jetcar Expressdienst zijn eigen veiligheidsadviseurs die u met raad en daad kunnen bijstaan.

Onze adviseurs staan u van bij de prijsofferte tot de levering bij. Er wordt, rekening houdend met de specifieke voorschriften over de te vervoeren producten, een specifiek traject uitgestippeld. Buitenlandse en overzeese bestemmingen vormen hierbij geen probleem. Aan de hand van dit traject kan een exacte prijs berekend worden. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan, noch in verband met het transport, noch in verband met de prijs.

Geconditioneerd transport is het vervoeren van temperatuurgevoelige ladingen. Onze koelwagens zijn FRC gekeurd en garanderen een temperatuur van -20 °C tot +20°C tijdens de ganse rit.

 • Kooiaap
 • Breedtetransport
 • Hoogtetransport
 • Lengtetransport
 • Transport met laadkraan
 • Uitzonderlijk zwaar transport

U kan ook bij ons terecht indien u meerdere adressen te laden en/of te lossen hebt. Onze chauffeurs staan ter beschikking voor het rijden van distributieritten en dit met alle types van voertuigen.

Jetcar Expressdienst kan enkele van uw bestaande routes overnemen of we kunnen er compleet nieuwe samenstellen voor u. Dit kan occasioneel of vast voor een langere periode.

JETCAR expressdienst maakt zich sterk dat het voor elk logistiek probleem een goede oplossing kan aanbieden. Of het nu gaat om goederen die moeten verdeeld worden over uw afdelingen, relatiegeschenken die moeten verdeeld worden onder uw klanten, gevoelige documenten die persoonlijk moeten geleverd worden, … JETCAR Expressdient heeft voor u de oplossing. Ongeacht de aard van de goederen, de laad-/losvoorwaarden, de deadline of andere voorwaarden, JETCAR voorziet voor u een transportoplossing op maat en dat aan een duidelijke, transparante en aantrekkelijke prijs.

JETCAR expressdienst voert uw projecten uit van A tot Z:

 • planning van het project
 • ophalen van de goederen bij u of uw leverancier
 • opslag en handling in ons magazijn
 • verdeling en planning van de distributieroutes
 • uitvoeringen en opvolging van de levering
 • terugkoppeling naar u: overzicht van leveringen en eventuele naleveringen.

 

Is snel nog niet snel genoeg? Ook dan heeft JETCAR Expressdienst voor u de oplossing. Met een on-board courier kunnen uw gevoelige documenten of belangrijke colli’s in een mum van tijd, ongeacht de visumplicht, over de gehele wereld geleverd worden.

De goederen worden persoonlijk afgehaald op de laadplaats, gaan mee in de handbagage van de courier, of de bagageruimte van het vliegtuig en worden persoonlijk aan de bestemmeling afgegeven. Onmiddellijk na de levering wordt u door de courier verwittigd. Zo bent u zeker van een correcte levering, binnen de afgesproken deadline, van uw waardevolle goederen.

Het spreekt voor zich dat er bepaalde beperkingen zijn met betrekking tot de afmetingen en het gewicht van de colli’s. Algemeen mag u uitgaan van maximaal 40x20x30 cm en 5 kg voor handbagage en 120x50x30 cm (een grote reiskoffer) en 20 kg voor begeleide bagage. Voor meer info en details kan u steeds terecht bij onze dispatch op het gratis nummer 0800/92.599.