Contact

Vennoten

IT

Projecten / Orderbanking

Dispatchers Bestelwagens

Dispatchers Vrachtwagens

Sales Representative

Administratie / Facturatie

 

inner_team

Johan Van Keer
Vennoot
Johan Van Keer, stichtte samen met zijn echtgenote Nancy JETCAR expressdienst in 1991 . Zijn motto van in het begin is steeds geweest ” samen staan we sterk ” en ” onze inzet maakt het verschil ”. De dynamiek die hij nog dagelijks voelt op kantoor maakt hem super gelukkig.

inner_team

David Brys
Vennoot
David Brys heeft met zijn 10jaar ervaring als dispatch supervisor voldoende know-how om op iedere transportaanvraag een gepast antwoord te vinden. Geen uitdaging is hem te veel en hij gebruikt zijn interpersoonlijke vaardigheden en zijn leidinggevende capaciteiten om een hecht JETCAR team te coördineren.. Hij waakt erover dat de JETCAR slogan 'ONZE INZET MAAKT HET VERSCHIL' steeds hoog in het vaandel wordt gedragen.

inner_team

Davy Kerre
Vennoot
Als operationeel verantwoordelijke heeft hij de leiding over de “ dispatching” en zorgt hij dankzij een goede “ coaching “ dat zijn team alle opdrachten tot in de puntjes uitvoert. Davy heeft ondertussen meer dan 13 jaar ervaring bij JETCAR, is ADR-veiligheidsadviseur en behaalde zijn vakbekwaamheid in 2010. Zijn gedrevenheid, leergierigheid en zijn passie voor het vak zorgen ervoor dat hij geen enkele logistieke uitdaging uit de weg gaat. In zijn vrije tijd is hij een fervent snowboarder en motorrijder.

inner_team

Bart Feyt
Vennoot
Als “marketing-man” in hart en nieren zorgt hij dat alle klantenevenementen/ beursdeelnames en andere promotie- acties elke keer een verrassende toets krijgen. Voor een goed verkoopsgesprek of een uitwerking van een nieuw project bent u aan het juiste adres.

inner_team

Elif Alim
Projecten/Orderbanking
Na een bruisende stageperiode in het Belgisch Consulaat te Istanbul en met een diploma Internationaal Ondernemen op zak, heeft Elif samen met Jetcar haar eerste stappen gezet in de professionele wereld. Ze vond een persoonlijke match met de gedrevenheid, volharding en klantvriendelijkheid van het Lokerse transportbedrijf. In haar vrije tijd doorbrengt ze het liefst Q-time met vrienden en familie, of gaat ze online gamen met haar internationale connecties.

inner_team

Bart Schoofs
Projectmanager
Bart Schoofs studeerde in 2000 af als Facility Manager (consumenten zaken) aan het HIMM St-Niklaas. Sinds 2004 is hij bij JETCAR aan de slag als dispatcher.

Hij heeft er de volgende verantwoordelijkheden:
- Plannen en opvlogen van de transporten
- Douaneformaliteiten
- Communicatie (nieuwsbrieven, websites, blog,…)

Naast het oplossen van allerlei transportproblemen zijn zijn zoontje, fietsen en whisky degusteren zijn grootste passies.

inner_team

Sandy Van Den Borre
Administratie
Sandy Van den Borre werkt sinds 2003 als administratief bediende bij JETCAR. Zij staat voornamelijk in voor het verwerken van alle leveringsdocumenten en het verzenden van facturen. U kan altijd bij haar terecht voor alle administratieve vragen.

inner_team

Kenneth Verdickt
Dispatch
Na zijn sportieve carrière als wielrenner vond hij een nieuwe uitdaging bij JETCAR Expressdienst. De taak van dispatcher sprak hem onmiddellijk aan. “Het constant zoeken naar de snelste oplossing maakt dat je de hele dag geconcentreerd met je vak bezig moet zijn. Dit zorgde ervoor dat de afgelopen jaren werkelijk voorbij gevlogen zijn”.
Sport (triathlon) is nog altijd zijn uitlaatklep wat er voor zorgt dat hij zich de volgende dag weer helemaal kan storten in de interessante wereld van de logistiek.

inner_team

Christoph Eeckhout
Dispatch
Met zijn verleden als transportplanner is de logistieke wereld een vertrouwde omgeving waarin Christoph zich altijd thuis heeft gevoeld. De passie, gedrevenheid en teamgeest van Jetcar spreken de collegiale persoon die hij is dan ook voor de volle 100% aan. In zijn vrije tijd is hij gepassioneerd door voetbal en vrijwilligerswerk.

inner_team

Raf Macharis
Vennoot
Sinds 2001 staat Raf bij JETCAR mee aan de wieg van het huidige JETCAR. Vrijwel alle functies heeft hij binnen JETCAR uitgeoefend en/of mee opgestart. Wordt betrokken in nieuwe uitdagingen, projecten, berekeningen, … Momenteel meer gericht naar financiële luik, analyses, administratie alsook enkele key accounts.

inner_team

Niels Mattens
Dispatch
Met zijn commerciële ervaring wil hij een aanvulling zijn van het JETCAR-team. Voorheen deed hij als “Internal Sales” beroep op transport, maar nu wil hij zelf deel uitmaken van een vlotte logistieke wereld. Een goede klantenservice vindt hij even belangrijk als een goede prestatie tijdens een voetbalwedstrijd, het doel moet bereikt worden. Buiten deze teamsport spreekt hij als sociaal dier ook graag af met vrienden en houdt hij van evenementjes organiseren.

inner_team

Sabrina Van Accolyen
Projecten/Orderbanking
Na enkele jaren in het onderwijs gestaan te hebben, is niet alleen de leergierigheid bij de leerlingen veranderd, maar ook bij haar  gingen de interesses verder dan alleen maar onderwijs.
De uitdaging naar iets nieuws groeide van dag tot dag. En hier staan we dan, aan de start van een totaal nieuwe keuze in mijn leven. Werken bij JETCAR…

inner_team

Emelie De Cock
Projecten/Orderbanking
Met haar enthousiasme, empathie en passie voor de logistieke wereld is Emelie bij Jetcar op de juiste plaats. Ze heeft een zeer grote interesse in het reilen en zeilen van de planningswereld. Haar vrije tijd besteed Emelie volledig in functie van haar gezin.

inner_team

Soetkin Rosseel
Sales Representative
Na haar carrière in het onderwijs zocht Soetkin een job die evenveel afwisseling en uitdaging met zich mee bracht. Deze job vond ze bij JETCAR. Haar vrije tijd besteed ze met haar dochter en man. Dit zorgt voor voldoende ontspanning om haar elke dag volledig te geven.

inner_team

Rien De Wilde
Dispatch

inner_team

Kurt Roos
Dispatch
Met ervaring in de autotransportwereld is Jetcar voor hem een nieuwe uitdaging.  Met passie en gedrevenheid wil hij elke klant een service op maat aanbieden.  De sfeer en teamgeest van Jetcar spreken hem enorm aan. Om te ontspannen trotseert hij weer en wind in een zeilboot, de hoogste klimmuren en loopt hij de stress  van hem in de natuur.

inner_team

Philip Schockaert
Dispatch
Na 15 jaar actief te zijn geweest in de logistieke wereld, vooral als coaching leidinggevende, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. De transportwereld lijkt me dan ook een uitgelezen kans om me in een totaal nieuwe omgeving uit te leven en om er meteen in te vliegen!

inner_team

Eveline Vanhouwe
Projecten/Orderbanking

inner_team

Yves Kolen
Projecten/Orderbanking

Contact

Maatschappelijke zetel:
JETCAR Expressdienst
Spieveldstraat 24
IZ E17 3512
9160 Lokeren

Tel. +32/ 9 342 09 05
E-mail: info@jetcar.be

ING: 393-0278168-61
IBAN: BE62 3930 2781 6861
BIC: BBRUBEBB
Vergunningsnummer: 32981
Commissionair-nummer: 2813.001
RPR Gent, afdeling Dendermonde

Vraag nu uw vrijblijvende prijsofferte
Spontane sollicitatie
Graag een vertegenwoordiger op bezoek?

Beste bezoeker, de ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.