WAAROM JETCAR EXPRESSDIENST?

Offerte aanvragen

Snel, correct en transparant

Glasheldere prijsofferte

Uw prijsofferte is steeds all-in. Er zijn dus geen verborgen kosten en u weet meteen waar u aan toe bent. Mocht door uitzonderlijk omstandigheden (wachttijd, foutieve info,..) het tarief van het transport toch nog wijzigen, dan wordt u steeds onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Snelle prijsofferte

Vraag hieronder uw prijsofferte aan en u krijgt onmiddelijk een tarief voor uw transport.

Eerlijke prijsofferte

Voor uw prijsofferte berekenen we de afstand vanaf de dichtstbijzijnde startplaats tot het eerste laadadres, dan tot het volgende laad- en/of losadres en ten slotte terug tot de startplaats.

JETCAR Expressdienst heeft startplaatsen in Dendermonde, Lokeren, Aalst, Roeselare, Leuven, Hasselt, Luik, Antwerpen, Gent, Brucargo, Namen, Geel, Brugge, Kortrijk en Charleroi. Hierdoor worden de aan- en afrijkilometers tot een minimum beperkt en ontvangt u steeds een interessante prijsofferte.

Goed om te weten: voor elke prijsofferte berekenen we de minimumafstand.  We gebruiken daarvoor TLNplanner, de standaard op het gebied van kilometerberekening.  Onze dispatchers zien er natuurlijk ook op toe dat de chauffeurs de optimale routes nemen, zodat uw goederen zo spoedig mogelijk op de bestemming geraken

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag