Distributieritten

Distributieritten

Jouw route, jouw timing

Heeft jouw bedrijf meer te verzenden dan af en toe een dringende levering? Moet het regelmatig op meerdere adressen van je klanten laden en/of lossen? Laat je distributieritten over aan onze getrainde chauffeurs.

Zet ons vrij in voor uw distributieritten

De opties? JETCAR Expressdienst kan enkele van je huidige routes overnemen. Of er compleet nieuwe voor jou samenstellen. Wij kunnen je distributieritten af en toe overnemen, of voor een langere periode.

Heb je een ander voorstel? Contacteer ons. Dan vinden we samen een oplossing voor jouw situatie.

Jetcar transport

CASE: Dagelijkse distributieritten over heel België en Luxemburg

On-time leveringen in distributieritten

Dagelijks worden er auto-onderdelen naar verschillende autodealers gebracht over heel België en Luxemburg. Vanuit Mechelen rijd ik elke dag een route naar Lokeren, Dendermonde en Aalst. , Dit doe ik samen met veertien andere koeriers die naar andere bestemmingen rijden. Deze distributierit is echter op tijd: ik moet zo snel als mogelijk kunnen laden om vóór bepaalde tijdstippen te kunnen lossen bij de concessies. Samen met de koeriers die de andere distributieritten voorzien, ben ik altijd tijdig ter plaatse in Mechelen om te laden. Nadat alle auto-onderdelen in mijn wagen liggen, haal ik nog snel het transportdocument op en doe ik nog een laatste check dat ik alle goederen uit mijn box heb geladen.

Ik kan op tijd vertrekken en zie dat de volgende shift al klaar staat om hun route te laden.

Ik begeef me op tijd op alle stops van mijn route en kan vlot alle goederen afleveren. Als chauffeur voel ik mij gewaardeerd omdat de klanten tevreden zijn dat ik op tijd ben.
Na afloop van de route kan ik nog een dringende zending uitvoeren.

Als chauffeur voel ik mij gewaardeerd omdat de klanten tevreden zijn dat ik op tijd ben.

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag