Distributieritten

Distributieritten

Jouw route, jouw timing

Heeft jouw bedrijf meer te verzenden dan af en toe een dringende levering? Moet het regelmatig op meerdere adressen van je klanten laden en/of lossen? Laat je distributieritten over aan onze getrainde chauffeurs.

Zet ons vrij in voor uw distributieritten

De opties? JETCAR Expressdienst kan enkele van je huidige routes overnemen. Of er compleet nieuwe voor jou samenstellen. Wij kunnen je distributieritten af en toe overnemen, of voor een langere periode.

Heb je een ander voorstel? Contacteer ons. Dan vinden we samen een oplossing voor jouw situatie.

Jetcar transport

CASE: Dagelijkse distributieritten over heel België en Luxemburg

On-time leveringen in distributieritten

Dagelijks worden er auto-onderdelen naar verschillende autodealers gebracht over heel België en Luxemburg. Vanuit Mechelen rijd ik elke dag een route naar Lokeren, Dendermonde en Aalst.  Buiten mij zijn er nog 14 collega’s die soortgelijke routes rijden. Deze distributierit is echter tijdsgevoelig: ik moet zo snel mogelijk laden zodat ik vóór vastgelegde tijdstippen kan lossen bij de concessies. Samen met de koeriers die de andere distributieritten voorzien, ben ik altijd tijdig ter plaatse in Mechelen om te laden. Nadat alle auto-onderdelen in mijn wagen liggen, haal ik nog snel het transportdocument op en doe ik nog een laatste check dat ik alle goederen uit mijn box heb geladen.

Wanneer ik vertrek, zie ik dat de volgende shift al klaar staat om hun route te laden.

Ik begeef me op tijd op alle stops van mijn route en kan vlot alle goederen afleveren. Als chauffeur voel ik mij gewaardeerd omdat de klanten tevreden zijn dat ik op tijd ben.

Als chauffeur voel ik mij gewaardeerd omdat de klanten tevreden zijn dat ik op tijd ben.

CASE: Distributieritten op maat

Mobiele techniekers moeten continu bevoorraad worden

Een firma gespecialiseerd in ongediertebestrijding zocht op maat gemaakte distributieritten.
De opzet was dat de techniekers niet zonder de nodige producten zouden vallen en dat ze zich op de correcte manier konden ontdoen van de opgebruikte producten.
Hiervoor zette Jetcar Expressdienst distributieritten op naar verschillende locaties binnen België. Op die locaties komen de techniekers bijeen en kunnen ze zo de nodige opslag van hun goederen aanvullen. Er wordt door de dispatching telkens afgestemd met de techniekers wanneer de goederen worden opgehaald, zodat ze zo weinig als mogelijk moeten wachten. De chauffeur blijft ook ter plaatse tot als alle techniekers hun goederen hebben kunnen deponeren en hebben opgehaald.
Daarna worden de opgebruikte goederen gesorteerd en verwerkt door de chauffeurs die hier specifiek voor zijn opgeleid.

We hebben de distributieritten zo uitgewerkt , dat de techniekers van de klant optimaal kunnen werken.

CASE: Custom distributieritten

Distributieritten naar HORECA

Voor een klant moeten parasols geleverd worden bij cafés en restaurants in de Benelux. Daarnaast moeten er op sommige van die adressen ook parasols opgehaald worden. Het gaat dus over relatief kleine zendingen die over een groot aantal adressen verdeeld moeten worden.
We hebben een lijst met leveringen en afhalingen die door de klant dagelijks geüpdatet wordt. Dispatch gaat met deze lijst aan de slag om distributieritten te creëren.  Van zodra er in een regio voldoende leveringen/afhalingen zijn om het rendabel te maken, wordt een route uitgestippeld.  Hierbij houden we rekening met tal van factoren: ligging, hoeveelheid goederen, eventuele afhalingen, …
De chauffeur zorgt niet alleen voor de levering, maar ook voor de assemblage van de parasol ter plaatse.  Indien noodzakelijk neemt hij oude parasols retour.  Alles wordt netjes geregistreerd en teruggekoppeld naar de klant.  Zo heeft de klant steeds een actuele stand van zaken.

Alles wordt netjes geregistreerd en teruggekoppeld naar de klant, zodat die steeds op de hoogte is van de actuele stand van zaken.

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag