GECONDITIONEERD TRANSPORT

GECONDITIONEERD TRANSPORT

Warm, koel, bevroren

Geconditioneerd transport heeft specifieke uitdagingen. Als jouw goederen zich niet de hele rit in de ideale temperatuur bevinden, daalt hun kwaliteit. Of bederven ze.

Daarom wil je een transportbedrijf met kennis van zaken en de juiste wagens. Enter: JETCAR Express.

Wij hebben de wagens en laadruimte voor elke temperatuur. Altijd voorzien van een ingebouwde temperatuurmonitoring en -regeling, afgesteld op het ideale klimaat voor jouw goederen.

Krijg snel uw offerte

Warm & koud

Voor het vervoeren van temperatuurgevoelige goederen zijn verschillende voertuigen beschikbaar. Afhankelijke van het type goederen dat vervoerd wordt, kan de laadruimte op verschillende manieren opgebouwd worden. Bij het geconditioneerd transport gaat het zowel om koeltransport als verwarmd transport.

Er kan een temperatuur tussen de -20°C en +20°C gegarandeerd worden. Voor iedere vorm van geconditioneerd transport is het gebruik van complete temperatuurregelingssystemen essentieel. Via temperatuurmonitoring kan een stabiele temperatuur verkregen worden.

Jetcar voorziet

Jetcar Expressdienst voorziet dan, op jouw vraag, een geconditioneerde wagen die aan deze strikte voorwaarden voldoet. We beschikken over een koel- en diepvriesnetwerk dat uw temperatuurgevoelige goederen tussen de -20°C en +20°C vervoerd.

Wanneer je Jetcar het transport laat organiseren, ben je verzekerd dat de wagen voorzien kan worden van temperatuurregeling en temperatuurregistratie.

Een Transport Management Systeem (TMS) en boordcomputers zorgen voor een efficiënte transportplanning, -uitvoering en -opvolging. Wij streven ernaar om jouw zendingen op hun bestemming af te leveren op een manier die voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Zo kan je met een gerust hart jouw koel- en vriestransport uit handen geven.

Jetcar transport

CASE: Waterstalen geconditioneerd vervoeren

In de strijd tegen Covid-19 wordt water getest

In de strijd tegen covid-19, vervoeren wij waterstalen vanuit verschillende locaties in Wallonië. Om de waterstalen aan de exacte temperatuur geconditioneerd te kunnen vervoeren, hebben we speciale thermo-boxen voorzien voor de koeriers. Zo blijft de temperatuur steeds stabiel en kunnen de koeriers nakijken of het transport geconditioneerd verloopt. De waterstalen moeten rechtstreeks en dedicated opgehaald worden omdat ze voor een bepaald uur in het laboratorium moeten zijn.

De transporten zijn erop afgestemd om direct, zonder tussenstop en aan de juiste temperatuur uitgevoerd te worden.

Wij bieden de zekerheid dat de wagen voorzien is van temperatuurregeling en temperatuurregistratie. Voor ons is het zeer belangrijk dat de stalen vervoerd worden onder de hoge kwaliteitseisen die onze klant stelt. Zo kan onze klant gerust zijn dat de waterstalen aan de gevraagde voorwaarden en geconditioneerd op de juiste temperatuur tot in het laboratorium geraakt.

Voor ons is het zeer belangrijk dat geconditioneerde goederen vervoerd worden onder de hoge kwaliteitseisen die onze klant stelt.

CASE: Geconditioneerd ADR-transport

Vervoer van gevarengoed onder stabiele temperatuur

Wist je dat Jetcar Expressdiensten ook geconditioneerd ADR-transporten voorziet?
Soms moet gevarengoed aan een vastgelegde temperatuur vervoerd worden. Ook dit zijn transporten waarbij Jetcar Expressdienst je kan helpen, ongeacht of het nu binnen België of  internationaal is. Zoals steeds, worden deze transporten rechtstreeks uitgevoerd: zo ben je verzekerd dat er zo min mogelijk temperatuurschommelingen zijn en dat de kwaliteit van de ADR-goederen gegarandeerd blijft tijdens het geconditioneerd vervoer.
Indien nodig, kunnen we van elk transport het temperatuurrapport doorgeven aan de klant. De temperatuur wordt immers bij elk geconditioneerd transport continu gemonitord.

Met uiterste zorg nemen we graag het vervoer van deze kritische goederen op ons!

CASE: Geconditioneerd vervoer van lunchboxen

Verschillende geconditioneerde transporten op een beperkte tijdsspanne

We werden door een klant gecontacteerd voor het geconditioneerd vervoer van lunchboxen.  In de Corona-periode wou de klant iets extra’s doen voor de werknemers. Het was de bedoeling dat ’s ochtends alles opgehaald werd op het hoofdkantoor en rechtstreeks naar de verschillende filialen werd gebracht. Op die manier kon iedereen samen om 12:30 van de lunch genieten.
Deze klant heeft vele filialen, verspreid over gans België.  Er kruipt dus een heleboel voorbereiding in een dergelijke projecten. Allereerst moesten verschillende routes nauwgezet uitgestippeld worden, rekening houdend met de deadline en de capaciteit van de wagens.  Daarnaast moeten geschikte geconditioneerde wagens voorzien worden. Tenslotte moet alles vlot geladen kunnen worden, zodat alles tijdig op de bestemming geraakt.
Zoals gebruikelijk voor dergelijk projecten, ging een collega ter plaatse om het laden te coördineren.  Op die manier zijn we zeker dat het laden vlot verloopt en dat de impact op de klant minimaal is.  Alles liep dan ook zoals gewenst en de lunchboxen werden  netjes op tijd aangeboden.  Zo was iedereen tevreden.  De klant, Jetcar Expresdienst, maar in de eerst plaats natuurlijk de werknemers die samen konden genieten van een lekkere lunch.

Het is bij Jetcar Expressdienst gebruikelijk om bij een dergelijk project een collega ter plaatse te sturen om alles te coördineren. Zo zijn we zeker van een minimale impact op de klant.

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag