Koeriersdienst

Koeriersdienst

Wij bezorgen overal, razendsnel

Heb jij meerdere leveringen per dag of week? Moeten die altijd snel gebeuren? En beschik je niet over een huiskoerier? Doe dan een beroep op onze koeriersdienst.

Belangrijk voor jou: onze chauffeur neemt alleen jouw goederen mee. Geen tussendepot, geen andere vorm van opslag of overslag, maar rechtstreeks naar jouw bestemmeling. Dat maakt de levering sneller dan gewoonlijk. En zonder andere goederen in het voertuig kan jouw zending niets overkomen.

Krijg snel je offerte

Totale gemoedsrust

Met JETCAR Expressdienst ben je helemaal op uw gemak. Valt je chauffeur uit door ziekte of verlof? Of heb je een tekort aan wagens? JETCAR Expressdienst staat altijd voor je klaar.

Waarom onze koeriersdienst?

  • Altijd gerust dankzij vaste chauffeur en vervanger.
  • Razendsnel van A naar B.
  • Jouw zending blijft in de originele staat.

Bekijk al onze troeven. 

Jetcar transport

CASE: Een betrouwbare koeriersdienst

Jetcar is mijn helpende hand voor expresstransporten

Gisteren in de late namiddag bleek dat er nog heel wat werfmateriaal werd aangevraagd in ons magazijn om naar verschillende werven over Vlaanderen en Brussel te brengen. Daarop belde ik onze vaste koeriersdienst, Jetcar Expressdienst. Ik had twee bestelwagens en één vrachtwagen de daaropvolgende dag nodig om zo vroeg als mogelijk te laden en rechtstreeks door te leveren naar de verschillende werven. De customer service-medewerker stelde me gerust dat dit als eerste werk kon uitgevoerd worden. Alle nodige gegevens werden netjes opgevraagd en de koeriers kwamen op tijd de goederen ophalen om ze rechtstreeks en dedicated naar hun eindbestemmingen te brengen.

Rond de middag kon ik opnieuw op Jetcar als koeriersdienst rekenen om nog een zeer dringende en belangrijke nazending te leveren. Ze staan 24 op 7 paraat om hun koeriers in te zetten en mij bij te staan voor al mijn transportnoden.

Jetcar Expressdienst is mijn vaste koeriersdienst dankzij hun snelle en vriendelijke service.

CASE: Een koeriersdienst die er staat als het moet

Een koeriersdient als Jetcar verhoogt onze productiviteit

Als bedrijf in signalisatie zijn sommige periodes drukker dan andere. Wanneer mijn verf opslag aan de lage kant was, had ik dringend een koeriersdienst nodig om 3 ton verf zo snel als mogelijk op te halen. Na een uur rondbellen en telkens het deksel op mijn neus te krijgen, kreeg ik eindelijk een koeriersdienst die me kon helpen aan de lijn: Jetcar Expressdienst. Zij konden de 3 ton ophalen op het gevraagde uur en de goederen rechtstreeks doorleveren naar ons magazijn.  
Ik wist toen dat ik een uiterst betrouwbare koeriersdienst te pakken had waarmee ik een lange samenwerking kon aangaan. De variëteit in het wagenpark is ook uiterst interessant. Ik kan zo de mannen op werven snel van dienst zijn met een bestelwagen en de grote bestellingen met spoed nog laten leveren in ons magazijn.  

Jetcar Expressdienst biedt mij de flexibiliteit die ik noodzakelijk vind. Dat is alles wat ik van een koeriersdienst kan verwachten

CASE: Werken bij een koeriersdienst is steeds een uitdaging

Elk transport krijgt onze aandacht, maar soms is het toch extra speciaal

Als je bij een koeriersdienst werkt, komen er elke dag uitdagingen op je af.  Per definitie gaat het steeds over transporten met speciale eisen.  Of het nu gaat over de hoogdringendheid, de specifieke laad- of losvoorwaarden, de bestemming,…  elk transport verdient en krijgt onze gedetailleerde aandacht.  Soms is er toch een transport dat er bovenuit steekt.  Zo werden we onlangs gecontacteerd voor een transport van een 10-tal IBC’s naar Tanger in Marokko.
Jetcar Expressdienst vervoert normaal goederen binnen Europa, maar we stellen vooral steeds de klant voorop.  Daarom hebben we er alles aan gedaan om ook dit transport succesvol uit te voeren, wat ook gelukt is.  Elk transport is belangrijk, maar een “specialleke” zoals dit blijft toch wat langer hangen.  Als je dan  ook nog eens merkt dat je het verschil hebt kunnen maken voor de klant, geeft dat alleen maar meer voldoening.

Een koeriersdienst als Jetcar Expressdienst stelt steeds de klant voorop

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag