Koeriersdienst

Koeriersdienst

Wij bezorgen overal, razendsnel

Heb jij meerdere leveringen per dag of week? Moeten die altijd snel gebeuren? En beschik je niet over een huiskoerier? Doe dan een beroep op onze koeriersdienst.

Belangrijk voor jou: onze chauffeur neemt alleen jouw goederen mee. Geen tussendepot, geen andere vorm van opslag of overslag, maar rechtstreeks naar jouw bestemmeling. Dat maakt de levering sneller dan gewoonlijk. En zonder andere goederen in het voertuig kan jouw zending niets overkomen.

Krijg snel je offerte

Totale gemoedsrust

Met JETCAR Expressdienst ben je helemaal op uw gemak. Valt je chauffeur uit door ziekte of verlof? Of heb je een tekort aan wagens? JETCAR Expressdienst staat altijd voor je klaar.

Waarom onze koeriersdienst?

  • Altijd gerust dankzij vaste chauffeur en vervanger.
  • Razendsnel van A naar B.
  • Jouw zending blijft in de originele staat.

Bekijk al onze troeven. 

Jetcar transport

CASE: Een betrouwbare koeriersdienst

Jetcar is mijn helpende hand voor expresstransporten

Gisteren in de late namiddag bleek dat er nog heel wat werfmateriaal werd aangevraagd in ons magazijn om naar verschillende werven over Vlaanderen en Brussel te brengen. Daarop belde ik onze vaste koeriersdienst, Jetcar Expressdienst. Ik had twee bestelwagens en één vrachtwagen de daaropvolgende dag nodig om zo vroeg als mogelijk te laden en rechtstreeks door te leveren naar de verschillende werven. De customer service-medewerker stelde me gerust dat dit als eerste werk kon uitgevoerd worden. Alle nodige gegevens werden netjes opgevraagd en de koeriers kwamen op tijd de goederen ophalen om ze rechtstreeks en dedicated naar hun eindbestemmingen te brengen.

Rond de middag kon ik opnieuw op Jetcar als koeriersdienst rekenen om nog een zeer dringende en belangrijke nazending te leveren. Ze staan 24 op 7 paraat om hun koeriers in te zetten en mij bij te staan voor al mijn transportnoden.

Jetcar Expressdienst is mijn vaste koeriersdienst dankzij hun snelle en vriendelijke service.

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag