Met Jetcar Expressdienst kies je voor ervaring

Jetcar Expressdienst heeft meer dan 30 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een sneltransport, een distributieronde, of een volledig project op maat, wij hebben steeds de ideale oplossing voor jouw logistieke vragen.  Heb je dringend documenten, colli’s, palletgoed, ADR-goederen of geconditioneerde goederen te verzenden? Onze medewerkers en koeriers zijn 24/7 beschikbaar. We pikken jouw goederen zo snel mogelijk op en ze worden rechtstreeks naar hun bestemming gebracht. Zo ben je zeker van een correcte en snelle levering.

De beginjaren van JETCAR Expressdienst

Denderbelle 1989,

Met een minimaal aan investering in enkele vrachtwagens die in onderaanneming voor een transportdistributeur in Merelbeke reden en een goede dosis opportunisme ging Jetcar uit de startblokken.

Na enkele jaren ervaring in de transportwereld te hebben opgedaan, werd de beslissing genomen om antwoord te geven op de zeer specifieke vragen van bedrijven om sneltransport of just-in-time transport te voorzien.

Er werden bijkomende investeringen gedaan in vergunde bestelwagens en kleine voertuigen. Enkele klanten rond de regio Dendermonde, Lebbeke en Aalst begonnen beroep te doen op ons specifiek aanbod van express vervoer. De taxi voor goederen was in de regio een schot in de roos. Jetcar Expressdienst was een feit.

Bijkomend waren er, om deze service te kunnen garanderen, investeringen nodig in opleiding van dispatchers en koeriers. Dit was niet het soort dispachting en transport dat vergeleken kon worden met distributietransport. Een zeer klant-specifieke benadering was essentieel.

Door te kijken naar schaalvergroting, een filiaal in Antwerpen op te richten en startplaatsen uit te breiden naar Geel, Gent, Brucargo en Kortrijk, kwamen er over heel deze Vlaamse regio extra klanten bij. Dit vergde de nodige aanpassingen qua organisatie en planning, maar deze formule van schaalvergroting bleek een springplank voor de toekomst van Jetcar te zijn.

JETCAR Expressdienst verhuist naar Lokeren

De daarop volgende jaren deden meer en meer bedrijven beroep op onze transportdiensten en genereerden we meer transportorders. De persoonlijke benadering van onze klanten en het anticiperen op hun specifieke behoeften waren samen met een goede communicatie troeven die onze klanten (nog steeds) kunnen waarderen.  Ter ondersteuning van onze sales en dispatching werd een volwaardige customer service afdeling uitgewerkt.

De uitbreiding met personeel zorgde er dan heel snel voor dat de maximale capaciteit op onze locatie in Denderbelle werd bereikt. Na een zoektocht in onze regio vonden we in de industriezone E17 te Lokeren een geschikte nieuwe thuisbasis voor al onze medewerkers en een aangename omgeving om zowel klanten als leveranciers te mogen ontvangen.

Om onze verschillende startplaatsen, en vooral in West-Vlaanderen, nog meer te benadrukken werd er in 2018 beslist om in de uithoeken van Vlaanderen extra filialen te openen. In Roeselare werd dan ook het eerste extra filiaal opgericht. Momenteel wordt er uitgekeken om ook in de regio van Limburg een bijkomend filiaal te openen.

Het heden

Sinds 1 september 2015 kan Jetcar Expressdienst ons terugvinden in de Spieveldstraat 24 te Lokeren. De nieuwe locatie heeft tal van voordelen. Het is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar via de E17 of de N47 en is voorzien van een magazijn met voldoende opslagcapaciteit voor onze specifieke projecten.

Ook op het vlak van digitalisatie en informatisering worden belangrijk stappen gezet. De facturatie is gedigitaliseerd. De Track en Trace en ons planningssysteem worden constant aangepast om beter op de noden van de klanten, dispatch en koeriers in te spelen. Dit jaar zal er ook een nieuwe website en een klantenportaal worden geïntroduceerd.

De toekomst

De nieuwe locatie, de extra opslagcapaciteit en de doorgedreven digitalisatie en informatisering geven ons de mogelijkheid om verder te groeien en onze dienstverlening te handhaven en waar kan zelf opportuniteiten aan te gaan.

 

Jetcar Expressdienst
Onze inzet maakt het verschil

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag