Transport in België, Europa en daarbuiten

Transport in België, Europa en daarbuiten

Transport is onze stiel, al meer dan 30 jaar. In die tijd verscherpten we onze expertise in een heleboel transportvormen. Koeriersdienst, distributieritten, ADR-transport, uitzonderlijk vervoer: wij leveren je zending snel, correct en op de manier die jij verkiest.

Kies hierboven een dienst. Of lees verder en ontdek hoe wij je binnen en buiten België kunnen helpen.

Nationaal transport

Voor ons nationaal transport hebben we startplaatsen over heel België. Zo is er altijd wel een chauffeur in de buurt van jouw ophaalpunt. Voor jou heeft dat twee voordelen: scherpe tarieven en een snelle pick-up.

Is onze bestuurder onderweg? Dan ken je dankzij ons track-and-trace systeem altijd de precieze locatie van je zending. Ook onze medewerkers volgen je levering op de voet. Klaar om in te grijpen bij oponthoud of opstopping.

Zending geleverd? Je krijgt onmiddellijk een melding per e-mail en kunt de levering meteen bij jouw klant bevestigen. Je kiest op voorhand zelf welke informatie in deze e-mail moet staan (bijvoorbeeld of de zending werd ontvangen door een specifieke persoon).

Internationaal transport

Bij internationaal transport brengen onze chauffeurs jouw goederen rechtstreeks naar de bestemming. Zo ben je zeker van een snelle en stipte levering, zowel binnen als buiten Europa.

Als je dat wilt, brengen wij alle douaneformaliteiten in orde. Regel je de documenten liever zelf? Ook dat is goed voor ons.

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag