Uitzonderlijk vervoer

Uitzonderlijk vervoer

Niets is ons te groot, te zwaar of te gek

Is jouw zending bijzonder groot of zwaar? Of gewoon … bijzonder? Wees gerust: ook uitzonderlijk vervoer valt onder onze expertise. Jij hoeft niets te regelen: wij berekenen de snelste route en brengen de vergunningen in orde.

Vraag meteen uw offerte

Voorbeelden van uitzonderlijk vervoer

  • transport met kooiaap
  • breedtetransport
  • hoogtetransport
  • lengtetransport
  • transport met laadkraan
  • uitzonderlijk zwaar transport
Jetcar transport

CASE: Voor uitzonderlijk vervoer moet je bij Jetcar Expressdienst zijn.

Jetcar kon onmiddellijk te hulp schieten voor dit uitzonderlijk transport

Een klant vroeg of het mogelijk was een grote glazen kooi van 260 cm op 130 cm op 280 cm in de hoogte te vervoeren. Een zeer delicaat stuk om te vervoeren dus. Wij konden onmiddellijk te hulp schieten om dit uitzonderlijk transport uit te voeren. Zo een glazen kooi met die hoogte is natuurlijk geen evidentie om te vervoeren dus moesten we de juiste wagen vinden om dit te transporteren.

Dankzij ons uitgebreid netwerk, konden we snel een partner vinden die de juiste wagen had om dit uitzonderlijk vervoer in te plannen. Omdat we al meer dan 30 jaar bestaan, hebben we een ruim netwerk kunnen opbouwen met zeer betrouwbare partners die specialiseren in uitzonderlijk vervoer.

Onze medewerkers volgden het transport goed op en de glazen kooi werd probleemloos op de eindbestemming geleverd. Onze klant was zeer tevreden en opgelucht dat we zo snel konden inspelen op hun vraag naar uitzonderlijke transport.

Onze klant was zeer tevreden en opgelucht dat we zo snel konden inspelen op hun vraag naar uitzonderlijke transport.

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag