Onze troeven

Snelle levering en service

Snelle levering en service

Snelheid is de basis van alles wat we doen. Het is onze specialisatie, ons handelsmerk, onze oppertroef. En die snelheid merkt u al meteen bij de offerteaanvraag. Probeer maar.

Dag en nacht beschikbaar

Dag en nacht beschikbaar

U rekent 24 uur op 24 op ons. Elke dag van de week. Onze medewerkers en chauffeurs helpen u graag en snel. En blijven scherp dankzij regelmatige opleidingen.

Altijd de juiste wagen

Altijd de juiste wagen

Van de kleinste envelop tot de grootste bootschroef: voor elk transport hebben wij het geschikte voertuig. Zo bent u zeker dat uw zending veilig wordt vervoerd in een optimale omgeving.

Overal in Europa en daarbuiten

Overal in Europa en daarbuiten

Wij hebben startplaatsen over heel België. Zo houden we de transportprijs laag en geraken onze koeriers in een mum van tijd aan uw deur. Klaar om uw zending diezelfde dag nog weg te brengen in België, Europa of zelfs daarbuiten. Moet u iets vanuit het buitenland naar België verzenden? Ook dan staan we meteen paraat.

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag