ADR-Transport

ADR-Transport

Jouw gevaarlijke stoffen veilig onderweg

Moet jouw bedrijf soms gevaarlijke goederen vervoeren, zoals brandbare stoffen of gassen? Dan weet je vast dat zo’n ADR-transport onder allerlei Europese regels valt. Bovendien verstrengen die regels voortdurend, waardoor het transport zelf organiseren nog moeilijker wordt.

Laat jouw ADR-transport daarom aan ons over. Dankzij regelmatige opleidingen weten onze chauffeurs precies wat ze moeten doen. Bovendien voldoen onze wagens aan alle regels en eisen. Zo ben je zeker dat elke zending goed afloopt. Extra voordeel: wij leveren overal in België, Europa en zelfs daarbuiten.

Vraag nu je offerte

Jouw garantie: veiligheidsadviseurs

Onze veiligheidsadviseurs zorgen ervoor dat je project veilig verloopt. Zij kijken al vanaf de offerte mee over je schouder, berekenen het precieze traject en houden rekening met alle voorschriften.

Waarom ons ADR-transport?

  • Opgeleide chauffeurs en wetsconforme wagens
  • Leveringen in binnen- én buitenland
  • Helemaal gerust dankzij onze veiligheidsadviseurs

Waarom Jetcar expressdienst?

Voor een heleboel redenen.

Eén daarvan: onze transparante tarieven. Bij ons weet je het totaalbedrag altijd vóór de start van het transport. Bovendien reken je op een eerlijke prijs: berekend volgens een vast kilometertarief per type voertuig.

Bekijk al onze troeven of vraag uw offerte voor ADR-transport.

Jetcar transport

CASE: Last minute ADR-Transport

Jetcar helpt tijdens Covid-19

Tijdens de wereldwijde Covid-19 pandemie in 2020, hadden we moeilijkheden om onze site in Vilnius, Litouwen te bevoorraden. Aangezien het om gevaarlijke goederen ging hadden we nood aan ADR-transport om de site operationeel te houden. Om het allemaal nog ingewikkelder te maken, konden we de ADR-transporten pas na het testen van de goederen pas bestellen. Ze moesten dan wel onmiddellijk vertrekken. Alles last-minute dus. Je kan je voorstellen dat het in volle pandemie niet simpel is om dit geregeld te krijgen.

Ik nam contact op met Jetcar Expressdienst en ze verzekerden dat het geen probleem zou zijn en dat bleek ook. Eens de testen achter de rug, gaf ik de gegevens van het transport door en niet veel later stond een geschikte wagen vertrekkensklaar. Uiteindelijk zijn er verschillende ADR-transporten met verschillende wagentypes prima verlopen. Het is een enorme opluchting om te weten dat je kan rekenen op je transportpartner wanneer het echt nodig is.

Het is een enorme opluchting om te weten dat je kan rekenen op je transportpartner wanneer het echt nodig is.

CASE: Dagelijks ADR-transport

We hebben Brexit zorgeloos beleefd

Jetcar Expressdienst voorziet quasi dagelijks ons ADR-transport. We hebben zowel binnenlandse als buitenslandse klanten.  Door de Brexit in 2021, kan een transport naar het Verenigd Koninkrijk een hoop uitdagingen met zich meebrengen.  Zeker als het om een ADR-transport gaat.
Echter niet voor ons! Jetcar Expressdienst neemt het transport en de voorbereiding ervan volledig in handen. Ze zorgen ervoor dat de juiste documentatie wordt opgevraagd en dat de juiste ferry’s worden geboekt voor de overtocht. Kortom, ik kan met een gerust hart alle ADR-transporten aan Jetcar toevertrouwen!
De customer service brengt mij ook steeds op de hoogte van het verloop van het ADR-transport, zodat er, indien noodzakelijk, de eindbestemmeling kan gecontacteerd worden.

Brexit heeft een minimale impact op ons: Jetcar Expressdienst regelt alles voor onze ADR-transporten naar het Verenigd Koninkrijk.

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag