On-board courier

On-board courier

The sky is not our limit

Moet je zending dringend naar een ander land, waar ook ter wereld? En gaat het om iets waardevols? Zet onze on-board courier in. Deze vervoerder heeft maar één focus: jouw pakket in een mum van tijd op zijn bestemming krijgen.

Vraag vandaag nog je offerte

Aanpak van onze on-board courier

Hoe het werkt? Eerst haalt onze on-board courier je goederen af. Hij neemt ze mee in zijn handbagage of installeert ze in de bagageruimte van het vliegtuig. Na aankomst vertrekt hij meteen naar de bestemming, waar hij je zending persoonlijk afgeeft. Onmiddellijk daarna contacteert hij je om de succesvolle levering te bevestigen.

Afmetingen en gewicht

Je begrijpt vast dat uw colli’s of pakketjes niet te zwaar of groot mogen zijn. Dit zijn de maxima:

  • handbagage: 40x20x30 cm en 5 kg
  • begeleide bagage: 120x50x30 cm (grote reiskoffer) en 20 kg

Waarom onze on-board courier?

  • Persoonlijke service.
  • Veiligheid verzekerd.
  • Voor elke bestemming, overal ter wereld.
Jetcar transport

CASE: On board courier to the rescue

Het allersnelst aan de andere kant van de wereld leveren met een on board courier

We ontvingen een telefoontje van een klant die dringend een kleine plaat in Bangladesh moest krijgen. Er stond een schip stil en elke dag dat dit schip stilstaat omwille van een defect, kost dit ettelijke euro’s. Het schip moest dus dringend gerepareerd worden. Wij zochten onmiddellijk op wat de mogelijkheden waren om met een on-board courier rechtstreeks naar Bangladesh op te sturen. Er zijn natuurlijk bepaalde criteria zoals beschikken over het juiste visum, waarmee we rekenen moeten houden. Dit bleek geen probleem te zijn en we konden de goederen binnen de twee uren ophalen om rechtstreeks naar Bangladesh te laten vliegen.
Onze on board courier was binnen de 24 uur na aanvraag van het transport, aangekomen op de eindbestemming. Onze klant kon, dankzij zijn vertrouwen in Jetcar Expressdienst, enorm besparen op extra kosten.

Het transport werd binnen de 24 uur na aanvraag van het transport, geleverd op de eindbestemming.

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag