WAAROM JETCAR EXPRESSDIENST?

Hét transportbedrijf voor projecten op maat

Laat jouw logistieke puzzel aan ons over

Wat jouw logistieke uitdaging ook is, ons transportbedrijf organiseert het vervoer tegen een eerlijke prijs. Of het nu gaat om goederen die moeten worden verdeeld over de afdelingen van jouw bedrijf, relatiegeschenken die bij je klanten moeten geraken, of gevoelige documenten die persoonlijk moeten afgegeven worden.

Vraag ons nu om een offerte

Ons transportbedrijf regelt alles

Laat gerust jouw volledige project aan ons over:

  • planning
  • ophalen van de goederen bij jou of je leverancier
  • opslag en handling in ons magazijn
  • verdeling en planning van de distributieroutes
  • uitvoeringen en opvolging van de levering
  • ons transportbedrijf koppelt terug: overzicht van leveringen en eventuele naleveringen
Jetcar transport

CASE: Jetcar Expressdienst is het transportbedrijf dat we zochten

Transport op maat van onze behoeften

Wij waren op zoek naar een transportbedrijf dat out of the box kan denken.  Wij maken kaders op maat. Onze klanten zitten verspreid over België en Luxemburg en ze kunnen op afroep custom-kaders bestellen. De routes zijn dus nooit hetzelfde. Daarnaast maken de maten en het materiaal van de kaders dit tot zeer fragiele goederen. We kunnen dus onmogelijk met een standaard transportbedrijf werken.

In onze zoektocht naar een transportbedrijf dat voldoet aan onze specifieke eisen, zijn we uitgekomen bij Jetcar Expressdienst. Zij leveren echt top maatwerk: ik kan zelf bepalen wanneer de routes gereden worden en dat zelfs tot één dag vooraf. Het transportbedrijf voorziet trouwens een Track & Trace waardoor ik de chauffeurs kan opvolgen en, indien noodzakelijk, zelfs op het moment zelf de route nog kan aanpassen.

Daar houdt het echter niet op. Gezien de delicate goederen hebben we een speciale bekisting voorzien voor het transport ervan. We moesten dus een transportbedrijf vinden die hiermee wou werken. Ook dat was geen probleem. Voor elke route wordt de wagen bij Jetcar omgebouwd. Zo staat er ’s ochtends een perfect uitgeruste wagen klaar om te laden. Dit heeft alleen maar voordelen voor ons. Er wordt geen tijd verloren bij het laden EN de goederen geraken in perfecte staat bij de klanten.

Al bij al is dit een zeer flexibele manier om, op maat van mijn eigen behoeften, een distributie-ronde te voorzien.

Het transportbedrijf zorgde voor een zeer flexibele manier om, op maat van mijn eigen behoeften, onze goederen bij de klanten te krijgen.

CASE: Transportbedrijf voor ons project op maat

Dagelijkse levering van goederen aan techniekers

We zochten een transportbedrijf om onze techniekers te bevoorraden. Zij moeten maandelijks de juiste producten tegen de bestrijding van ongedierte hebben. Daarnaast zochten we ook een partner die de opgebruikte producten uit de handen van onze techniekers zou nemen en het sorteerwerk op zich zou kunnen nemen. Jetcar Expressdienst heeft geluisterd naar onze wensen en noden en legde een voorstel op maat voor aan ons. Jetcar Expressdienst bleek het ideale transportbedrijf te zijn voor ons.

Zij bevoorraden nu dagelijks onze techniekers in België. Van transporten inplannen tot de techniekers bellen tot het sorteren van de gebruikte goederen:  Jetcar Expressdienst zorgt ervoor dat het hele project vlekkeloos verloopt en dat alles opgevolgd wordt tot in de details.

Jetcar Expressdienst zorgt ervoor dat het hele project vlekkeloos verloopt en dat alles opgevolgd wordt tot in de details.

CASE: Onder moeilijke omstandigheden kan een transportbedrijf zijn waarde tonen

Soms moeten we creatief zijn om de klant helpen

Bij een transportbedrijf als Jetcar Expressdienst weet je nooit wat je kan verwachten. Zo werden we gecontacteerd voor het vervoer van een grote hoeveelheid meubels naar Italië.  Op zich is dit niets bijzonders, ware het niet dat alles geleverd moest worden op een locatie die niet bereikbaar is met een vrachtwagen.

Aangezien we naar Italië moesten met de goederen was het niet realistisch om verschillende kleine wagens op te sturen.  Dit zou onbetaalbaar zijn.  Na overleg met de klant werd besloten om de goederen met een trailer naar Italië te vervoeren.  We stuurden daarnaast ook een kleinere wagen mee die dan ter plaatse de goederen kon overnemen.  Zo kwamen na een aantal keer pendelen tussen de trailer en de eindbestemming alle goederen op hun bestemming.  Het is leuk om zulke transporten te organiseren. Vaak is een transportbedrijf een schakel in een keten, maar in dit geval waren we de bepalende schakel.

Het verschil kunnen maken, dat maakt deze transporten zo leuk.

Snel offerte aanvragen
Type

Contact opnemen?

JETCAR Expressdienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Van maandag tot vrijdag is er permanentie op kantoor van 6 uur tot 19 uur. Na 19 uur en in het weekend wordt u automatisch doorverbonden met onze permanentiedienst.

Bel gratis 0800 92 599 voor informatie, offerte, transport,…

0800 92 599
Prijsaanvraag